– Οικογενειακό Δίκαιο

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΜΕ ΑΥΤΟ

Το οικογενειακό δίκαιο είναι ο κλάδος του αστικού δικαίου που ασχολείται με το γάμο, το διαζύγιο, την επιμέλεια παιδιού, την υιοθεσία, την υποστήριξη των παιδιών και οποιαδήποτε άλλα ζητήματα επηρεάζουν τις οικογένειες. Μαζί με το εργατικό δίκαιο αποτελούν συστατικά που απασχολούν όλους τους ανθρώπους λίγο ή πολύ.

Πάντα ζητείται δικηγόρος που να ασχολείται με τα διαζύγια. Οι δικαστικές εντολές μπορούν να επιλύσουν ορισμένα οικογενειακά θέματα, και ένας δικηγόρος είναι αναγκαίος για να σας εκπροσωπήσει. Επίσης, οι δικηγόροι για δάνεια είναι οι πλέον αρμόδιοι για να σας δώσουν συμβουλές και την σωστή κατεύθυνση.

Οι κανόνες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χωρίζετε την περιουσία σας εξαρτώνται από το εάν είστε παντρεμένοι ή έχετε σχέση κοινής-νομοθεσίας. Τα παντρεμένα ζευγάρια συνήθως μοιράζονται την αξία της περιουσίας τους αν χωριστούν ή διαζευχθούν. Αυτό δεν ισχύει για τα ζευγάρια κοινών νόμων, τα οποία έχουν διαφορετικά δικαιώματα. Καλέστε μας για περισσότερα!

Μια νομική συμβουλή είναι ένας τρόπος να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να επιλύσουν θέματα που σχετίζονται με τον γονέα, τον χωρισμό και / ή το διαζύγιο, συμπεριλαμβανομένης της επιμέλειας ή της πρόσβασης στα παιδιά, της παιδικής ή / και οικογενειακής υποστήριξης και του τμήματος ιδιοκτησίας. Ένας οικογενειακός διαμεσολαβητής μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να εντοπίσουν τα ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν μετά τον χωρισμό και να επεξεργαστούν λύσεις.

Αυτός ο κλάδος του αστικού δικαίου είναι μοναδικός στο ότι δεν υπάρχει απαραιτήτως κάποιος που διέπραξε ένα πολιτικό λάθος. Το οικογενειακό δικαστήριο συμμετέχει στην κατανομή των περιουσιακών στοιχείων και των οικονομικών μετά από διαζύγιο, τον καθορισμό της επιμέλειας ενός παιδιού, υποστήριξης παιδιών και υποστήριξης συζύγων, μεταξύ άλλων.

Στοιχεία Επικοινωνίας

 
 777 Διεύθυνση Θεσσαλονίκη

 

 +1 234-567-8910

 

 info@dikigorosthessaloniki.gr